Vzdrževanje spletnih strani

VZDRŽEVANJE SPLETNIH STRANI

Spletno vzdrževanje je postopek rednega spremljanja spletne strani z namenom, da ostane odzivna, varna in zanesljiva. S tem se tudi izboljša SEO optimizacija in Google uvrstitve, ter spodbuja rast prometa.

optimizacija spletnih strani (SEO)

Posodobitve spletnega mesta so nujne, ne glede na to, ali ste velika organizacija, posameznik ali majhen podjetnik. To vam omogoča interakcijo in povezavo s ciljnimi strankami in potencialnimi gosti na vaši spletni strani, predvsem pa preprečuje resne težave.

Mesečno vzdrževanje vključuje pregled hitrosti, izvajanje varnostnih preverjanj, ocenjevanje spletnih analitik in popravljanje blogov, ki jih je treba posodobiti. Prav tako vam lahko pomagamo oceniti obstoječe oglaševalske in tržene dejavnosti.

Storitev vključuje tudi pregled zdravja vaše spletne strani, varnostnih kopij in preverjanje učinkovitosti na različnih brskalnikih, da se zagotovi gladko delovanje.

  S pritiskom na gumb potrjujete da se strinjate z varovanjem zasebnosti in pogoji uporabe.

  Kaj ponujamo:

  • Preverimo, ali se vaša spletna stran naloži hitro in brez težav.
  • Ustvarimo varnostno kopijo podatkov vaše spletne strani in preverimo, ali so varni.
  • Poskrbimo, da so programska oprema in vtičniki posodobljeni.
  • Preverimo da na straneh ni pokvarjenih povezav.
  • Preverimo vašo spletno stran za napake 404 in jih odpravimo.
  • Posodabljamo vaš blog, da ohranjamo zanimanje občinstva in jih spodbujamo k ponovnemu obisku.
  • Skrbimo za nadzor vaše spletne strani in poskrbimo, da vse teče učinkovito.
  Vzdrževanje spletnih strani vam bo prihranilo marsikatero nevšečnost pri nemotenem delovanju vaše spletne uspešnosti. Z počasno in težko dostopno spletno stranjo lahko izgubite stranke hitreje kot jih pridobivate. Če želite premagati konkurenco, je potrebno imeti privlačno, hitro in pregledno spletno stran brez napak.

  vzdrževanje SPLETNIH STRANI cene

  Za natančno ceno nas lahko kontaktirate ali pa izpolnite kontaktni obrazec.

  MINI PAKET

  od 67€/letno

  Redno varnostno posodabljanje strani
  Varnostne kopije spletne strani
  Odpravljanje tehničnih težav
  Manjši popravki vsebine


  *Primerno za manjše poslovne strani

  TOP PAKET

  od 37€/mesečno

  Redno varnostno posodabljanje strani
  Varnostne kopije spletne strani
  Odpravljanje tehničnih težav
  Vnašanje in posodabljanje vsebine

  *Primerno za večje strani in trgovine

  PAKET PO MERI

  Po dogovoru

  Vam noben paket ne odgovarja? Potrebujete vzdrževalna dela po meri?
  Kontaktirajte nas in pripravili bomo paket vzdrževanja po vaših željah.


  VZDRŽEVANJE SPLETNIH STRANI:

  Vzdrževanje spletnih strani je ključnega pomena za uspešno spletno prisotnost. Poleg zagotavljanja tekočega delovanja, vzdrževanje zagotavlja, da imajo obiskovalci pozitivno uporabniško izkušnjo. Tu so najpomembnejši vidiki spletne strani, na katere bi morali biti pozorni:

  Čas nalaganja strani

  Čas nalaganja spletne strani je eden najpomembnejših dejavnikov, ki vplivajo na uporabniško izkušnjo. Počasno nalaganje lahko privede do visoke stopnje odskokov in slabšega uvrščanja v spletnih iskalnikih.

  Da bi ta čas izboljšali, je potrebno zagotoviti, da so slike optimizirane, spletna stran čista in da se uporablja zanesljivega ponudnika gostovanja.

  Varnostno kopiranje podatkov spletne strani

  Varnostno kopiranje spletne strani je ključnega pomena v primeru nepričakovanih težav, kot so zrušitve, hekerski napadi ali nenamerno brisanje podatkov.

  Redno varnostno kopiranje ščiti vaše podatke in zagotavlja, da se spletna stran lahko hitro in enostavno obnovi v primeru, da je to potrebno.

  vzdrževanje spletnih strani

  Posodabljanje vtičnikov

  Priljubljeni vtičniki lahko spletni strani dodajo odlično funkcionalnost, vendar lahko povzročijo počasnejše delovanje in varnostne težave, če se jih ne vzdržuje pravilno. Redno posodabljanje vtičnikov ohranja spletno stran varno in odzivno.

  Odstranjevanje 404 napak

  404 napake se pojavijo, ko obiskovalec poskuša dostopati do strani na vaši spletni strani, ki ne obstaja (npr. izbrisane strani). To lahko frustrira obiskovalce in privede do slabšega uvrščanja v spletnih iskalnikih.

  Preverjanje in popravljanje teh napak lahko izboljša uporabniško izkušnjo in boljše uvrstitve v spletnih iskalnikih.

  V kolikor nimate časa ali izkušenj za vzdrževanje vaše spletne strani, lahko to za vas opravimo mi, ekipa strokovnjakov za spletno oblikovanje, vzdrževanje in SEO optimizacijo. Z našo pomočjo boste imeli zagotovljeno tekoče in brezhibno delovanje, ki bo zagotavljalo odlično uporabniško izkušnjo ter dobro uvrstitev v spletnih iskalnikih.