Pogoji uporabe

Ti pogoji uporabe (“pogoji”) opisujejo pravila in predpise za uporabo našega spletnega mesta in storitev.

Z dostopom do te spletne strani predvidevamo, da v celoti sprejemate te pogoje in določila. Če se s temi pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate našega spletnega mesta ali storitev.

Definicije

V teh pogojih se “mi”, “nas”, “naš” in “Poceni spletne strani” nanašajo na spletno stran, “vi” in “vaš” pa se nanašata na uporabnika spletne strani in naših storitev.

Uporaba spletnega mesta in storitev

Naše spletno mesto in storitve so namenjene posameznikom, starim najmanj 18 let. Z uporabo naše spletne strani in storitev potrjujete, da ste stari najmanj 18 let.

Pridržujemo si pravico, da kadar koli spremenimo ali ukinemo kateri koli del našega spletnega mesta ali storitev, ne da bi vas o tem obvestili. Vam ali kateri koli tretji osebi ne bomo odgovorni za kakršno koli spremembo, začasno ukinitev ali ukinitev naše spletne strani ali storitev.

Pravice intelektualne lastnine

Vsa vsebina in gradiva na naši spletni strani, vključno z besedilom, grafiko, logotipi, slikami in programsko opremo, vendar ne omejeno nanje, so last podjetja Jure Mesarec s.p. ali njenih dajalcev licence in so zaščiteni z zakoni o avtorskih pravicah, blagovnih znamkah in drugimi zakoni o intelektualni lastnini. Naše vsebine in materialov ne smete uporabljati za kakršne koli komercialne namene brez našega predhodnega pisnega soglasja.

Zaupnost

Zavedamo se, da nam lahko med opravljanjem storitev posredujete zaupne ali občutljive podatke. Ohranili bomo zaupnost vaših podatkov v obsegu, ki ga zahteva zakon in kot je opisano v našem pravilniku o zasebnosti.

Omejitev odgovornosti

Naše spletno mesto in storitve so na voljo na podlagi “kot so” in “kot so na voljo”. Ne dajemo nikakršnih zagotovil ali jamstev, izrecnih ali implicitnih, glede delovanja našega spletnega mesta ali informacij, vsebine, gradiva ali izdelkov, vključenih na naše spletno mesto.

Agencija za spletno mesto, njene podružnice ali njihovi uradniki, direktorji, zaposleni ali zastopniki v nobenem primeru ne bodo odgovorni za kakršno koli posredno, posledično, naključno, kaznovalno ali posebno škodo, ki izhaja iz ali v povezavi z uporabo ali nezmožnostjo uporabe našega spletne strani ali storitev.

Pravo

Te pogoje in vašo uporabo našega spletnega mesta in storitev bodo urejali in razlagali v skladu z zakoni jurisdikcije, v kateri se nahaja naše podjetje, ne da bi pri tem vplivali na kolizije zakonov.

Spremembe pogojev

Pridržujemo si pravico do spremembe teh pogojev kadar koli brez predhodnega obvestila. Vaša nadaljnja uporaba našega spletnega mesta in storitev po kakršni koli spremembi pomeni, da sprejemate spremenjene pogoje.

Kontaktirajte nas

Če imate kakršna koli vprašanja ali komentarje o teh pogojih, se obrnite na nas na podpora@pocenispletnestrani.si.

Zahvaljujemo se vam za uporabo spletne strani!