Lokalni marketing

Lokalni marketing

Kot vemo, se poslovanje vse bolj seli na splet, zato je ključnega pomena, da podjetja izkoristijo vse priložnosti za izboljšanje svoje spletne prisotnosti. S storitvami Google My Business in Facebook marketinške kampanje, lahko podjetja dosežejo veliko število ljudi in jih pretvorijo v stranke.

Niche service marketplace bro

Google My Business orodje je ključno za vsako podjetje, ki želi doseči stranke v svoji okolici. S pravilno optimizacijo vašega profila vas lahko uvrstimo višje v iskalnih rezultatih in pritegnemo več potencialnih strank. Poleg tega lahko redne posodobitve in objave novih vsebin izboljšajo vašo verodostojnost in spodbudijo pozitivne ocene strank.

Facebook marketinške kampanje pa se lahko osredotočijo na ciljno občinstvo, ki je najbolj verjetno, da se bo zanimalo za vaše izdelke ali storitve. Naši strokovnjaki uporabijo napredna orodja za zagotovitev, da se oglasi prikažejo le tistim ljudem, ki se ujemajo z vašim ciljnim občinstvom. Tako lahko dosežete boljše rezultate z manjšo porabo proračuna.

  S pritiskom na gumb potrjujete da se strinjate z varovanjem zasebnosti in pogoji uporabe.

  Naši klienti bodo od teh storitev koristili z večjo izpostavljenostjo svojega podjetja in dosežkom novih strank. Te storitve bodo vodile do višjih uvrstitev v iskalnih rezultatih, večjega števila pozitivnih ocen in boljše prepoznavnosti blagovne znamke.

  LOKALNI MARKETING cene

  Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate ali pa izpolnite kontaktni obrazec.

  FACEBOOK MARKETING

  Po dogovoru

  Facebook marketinške kampanije

  GOOGLE MY BUSINESS

  že od 139€

  Postavitev Google My Business profila

  PAKET PO MERI

  Po dogovoru

  Če vas zamina kakšna druga vrsta oglaševanja preko spleta, nam lahko pošljete sporočilo in poiskusili vam bomo pomagati.

  LOKALNI MARKETING STORITVE:

  Google my business

  Google My Business je storitev, s katero lahko podjetja prikažejo svoje poslovne podatke v Googlovih iskalnih rezultatih, Google Maps in drugih Googlovih platformah. To je zelo pomembno za podjetja, saj zagotavlja visoko stopnjo vidljivosti in omogoča lažje povezovanje s potencialnimi strankami.

  Ena izmed ključnih prednosti uporabe te storitve je, da se lahko na enem mestu enostavno urejajo  poslovni podatki, kot so uradne ure, naslov, telefonska številka, ocene strank in slike.

  S tem se zagotavlja natančnost in ažurnost podatkov, kar poveča zaupanje uporabnikov in pomaga pri pridobivanju novih strank.

  Uporaba storitve Google My Business vpliva tudi na pridobivanje potencialnih strank, saj se prikazujejo podjetja v bližini iskanja, kar strankam olajša iskanje in kontaktiranje vašega podjetja.

  Poleg tega lahko stranke ocenijo in komentirajo poslovanje, kar prispeva k izgradnji ugleda in povečuje zaupanje strank. Vse to skupaj prispeva k učinkovitejši komunikaciji med vami in strankami, ter omogoča lažje doseganje poslovnih ciljev.

  spletna trgovina ikona PSS

  Facebook marketing

  Facebook marketing je oblika digitalnega marketinga, ki se osredotoča na oglaševanje na enem izmed največjih družbenih omrežij na svetu. Uporablja ga več milijonov uporabnikov po svetu, zato je zelo pomemben kanal za oglaševanje.

  S pomočjo Facebook marketinških kampanij in ciljanega oglaševanja, lahko podjetja dosežejo svojo ciljno skupino in s tem povečajo prepoznavnost blagovne znamke. Facebook ponuja različne načine oglaševanja, kot so objave na strani, plačljivo oglaševanje, oglasi v video formatu, sponzorirane objave in še več.

  Omogoča tudi merjenje učinkovitosti oglaševanja s pomočjo analitike, kar pomaga pri sprejemanju odločitev glede nadaljnjega oglaševanja. Poleg tega pa lahko podjetja tudi komunicirajo s svojimi strankami in potencialnimi strankami preko Facebooka, kar prispeva k vzpostavitvi tesnejšega odnosa.

  Vse to skupaj prispeva k uspešnejšemu oglaševanju in povečanju prepoznavnosti blagovne znamke na spletu, kar je ključno za poslovno uspešnost.